Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Super Sparkly Crystal Oracle (Orakel)

  • 275 SEK

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Danielle Noel. Mått: 9,5 x 13 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

50 stycken vackra  orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Elisa Werbler.

Mått: 10 x 12 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Stanna och lukta på rosenkvartsen, älskling! Denna superglittrande orakellek med avbildade kristaller av författaren och astrologen Nina Kahn (@valleygirlmystic) låter dig utnyttja kristallernas esoteriska energier och lägga till lite förtrollning till din dag! Varje kort representerar en specifik kristall och förklarar dess unika egenskaper och hur du kan tillämpa dem på din nuvarande situation eller fråga. Använd intuitionen som din guide, dra ett kort om dagen (eller timmen, eller vad som helst) för att få den magiska, jordande kristallvisdomen som är avsedd för dig! Daglig kristallinspiration från 50 bländande stenar – från ametist till tigeröga. Letar du efter andliga gåvor för kvinnor? Låt hologrammet på omslaget till detta däck vara din andliga guide! Välj 1 orakelkort dagligen, eller dra ett uppslag med tarotkort, använd dessa orakel-/astrologikort som du vill—som spådomsverktyg eller vägledning för det dagliga livet 50 oracle

Författare: Nina Kahn

Illustratör: Elisa Werbler

ISBN: 9781683494218

Förlag: Knock Knock