Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Tigeröga (Chips)

  • 25 kr

Vackra stenchips av Tigeröga. OBS inte hålade!Säljs i påsar om 25, 50 och 100 gram.Mått: ca 8 - 12 mmAttribut:Tigeröga är stenen för dig som behöver stärka ditt

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackra stenchips av Tigeröga. OBS inte hålade!

Säljs i påsar om 25, 50 och 100 gram.

Mått: ca 8 - 12 mm

Attribut:

Tigeröga är stenen för dig som behöver stärka ditt mod och hitta din styrka mellan din rädsla samt motivation. Stenen påminner dig om att finna lugnet, oavsett vilken situation som ligger framför dig. Den är även en ständig påminnelse om att du klarar mer än du tror! Tigeröga är en väldigt beskyddande sten och har av tradition tidigare burits som en talisman för att skydda mot onda tankar och förbannelser.  Låt den hjälpa dig att uppnå dina mål och främja dina tydliga instruktioner. Det är en sten som är bra på att känna igen både dina egna och andras behov, och den låter dig veta skillnaden mellan det önsketänkande och det du egentligen behöver. Tigeröga balanserar yin och yang.

Chakra: Rotchakra, Sakralchakra, Solarplexuschakra.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Kraft, energi, vitalitet, sexualitet och njutning (Sakralchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexuschakra).