Peridot (Chips)

  • 30 kr

Vackra stenchips av Peridot. OBS inte hålade!Säljs i påsar om 25, 50 och 100 gram.Attribut:Peridot brukar även kallas Kryysolit och Olivin. För länge sedan trod

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackra stenchips av Peridot. OBS inte hålade!

Säljs i påsar om 25, 50 och 100 gram.

Attribut:

Peridot brukar även kallas Kryysolit och Olivin. För länge sedan trodde man att Peridot höll onda andra borta. Det är en mycket beskyddande sten som bland annat skyddar din aura. Peridot är en bra sten för dig som vill göra dig av med "gammalt bagage". Låt Peridot lära dig att det är kontraproduktivt att hålla fast vid människor och det förflutna. Den påminner dig om att söka vägledning i dina högre energier. Peridot löser upp negativa mönster/gamla vibrationer, för att istället ersätta dem med nya frekvenser. Den hjälper dig att förstå ditt öde och din andliga mening. Den är även väldigt bra för dig som arbetar med healing. Peridot dämpar svartsjuka, bitterhet och vrede. Den minskar stress och stärker självförtroende. Låt denna vackra sten vara din påminnelse om att ta ansvar för ditt liv. 

Chakra: Hjärtchakra och Solar Plexuschakra.

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solar Plexuschakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.