Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Shamanite

  • 50 SEK

Trumlad, enastående vacker shamanit, använd av schamaner i Colorados berg för helande och inre resor. Mått: ca 2 - 3 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad, enastående vacker shamanit (även kallad mästarshamanit, eller svart kalcit), använd av schamaner i Colorados berg för helande och inre resor.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Colorados berg, USA

Attribut

Mästarshamaniten är en kraftfull allierad för de som strävar efter inre resor och andlig utveckling. Den kan vara användbar för att initiera schamanistiska resor och hjälpa en att ansluta inåt med kraftdjur och andliga guider. Dess starka energi stärker och balanserar viljestyrka och personlig kraft, vilket hjälper dig att förbli fokuserad och centrerad i dina intentioner och handlingar. Mästarshamaniten fungerar också som en rensande och skyddande sten, som hjälper till att skingra negativitet och enheter som hindrar din andliga utveckling. Genom att arbeta med Mästarshamaniten kan du frigöra dig från rädslor och begränsningar, och välkomna in healinginfluenser från änglar, lärare och andliga väsen. Den är en kraftfull sten för andlig rening och kan hjälpa dig att kommunicera bättre med andliga vägledare och äldre på den andliga sidan.

Chakra: Ansluter till alla chakran.

Främjar och balanserar: Viljestyrka, personlig kraft, inre resor och andlig rening.

Observera att varje sten är unik i färg och form och kan skilja sig något från bilden. Eventuella sprickor är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till dess individuella skönhet. Priset avser en sten.