Kalcit Rå - 3 sorter

  • 160 SEK

I detta kitet får du tre fantastiska kalciter med härlig färg. I kitet ingår:- 1 st rå Blå kalcit- 1 st rå Gul kalcit- 1 st rå Grön kalcit.

I detta kitet får du tre fantastiska kalciter med härlig färg.

 I kitet ingår:

- 1 st rå Blå kalcit

- 1 st rå Gul kalcit

- 1 st rå Grön kalcit

Mått: ca 3 - 6 cm

Ursprung: 

Blå kalcit: Madagascar

Gul kalcit: Mexico

Grön kalcit: Mexiko

Attribut:

Gul Kalcit- 

En vacker och balanserande sten som tar bort negativa energier och lugnar oroliga nerver. Låt den boosta ditt självförtroende och självkänsla samt bidra med en mer optimistisk syn på livet. 

Grön Kalcit-

Inget är omöjligt och grön kalcit är din ständiga påminnelse om detta. Låt denna vackra sten vara ditt extra stöd när du behöver hjälp att släppa gamla mönster och beteenden som håller dig tillbaka. En perfekt sten när du vill manifestera fram något du vill ha i ditt liv. 

Blå Kalcit-

Den blå kalciten är en fantastisk sten och likt levern renar vårt blod hjälper den blå kalciten till att filtrerar omkring liggande energier och för dem mer förmånliga för oss. Denna vackra sten är även idealisk att ha i ditt sovrum då den sägs hjälpa till med en god natts sömn. 

Chakra: Gul kalcit -Solarplexus chakra, Grön Kalcit- Hjärtchakra, Blå Kalcit- Halschakra.

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexus chakra),  Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra), Kommunikation och kreativitet (Halschakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Färgerna kan variera från intensivt och mörkt till ljust och kan även gå i nyanser av andra färger.