Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kalcit Rå - 3 sorter

  • 100 SEK

I detta kitet får du tre fantastiska kalciter med härlig färg. I kitet ingår:- 1 st rå Blå kalcit- 1 st rå Gul kalcit- 1 st rå Grön kalcit.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

I detta kitet får du tre fantastiska kalciter med härlig färg.

 I kitet ingår:

- 1 st rå Blå kalcit

- 1 st rå Gul kalcit

- 1 st rå Grön kalcit

Mått: ca 3 - 6 cm

Ursprung: 

Blå kalcit: Madagascar

Gul kalcit: Mexico

Grön kalcit: Mexiko

Attribut:

Gul Kalcit- 

En vacker och balanserande sten som tar bort negativa energier och lugnar oroliga nerver. Låt den boosta ditt självförtroende och självkänsla samt bidra med en mer optimistisk syn på livet. 

Grön Kalcit-

Inget är omöjligt och grön kalcit är din ständiga påminnelse om detta. Låt denna vackra sten vara ditt extra stöd när du behöver hjälp att släppa gamla mönster och beteenden som håller dig tillbaka. En perfekt sten när du vill manifestera fram något du vill ha i ditt liv. 

Blå Kalcit-

Den blå kalciten är en fantastisk sten och likt levern renar vårt blod hjälper den blå kalciten till att filtrerar omkring liggande energier och för dem mer förmånliga för oss. Denna vackra sten är även idealisk att ha i ditt sovrum då den sägs hjälpa till med en god natts sömn. 

Chakra: Gul kalcit -Solarplexus chakra, Grön Kalcit- Hjärtchakra, Blå Kalcit- Halschakra.

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexus chakra),  Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra), Kommunikation och kreativitet (Halschakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Färgerna kan variera från intensivt och mörkt till ljust och kan även gå i nyanser av andra färger.