Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Purpurit, rå

  • 30 SEK

Rå Purpurit, vackra färgskiftningar. Ursprung: Erongo, Namibia.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Rå Purpurit, med läckra och vackra färgskiftningar i lila. Hög kvalitet och utvald till oss i Erongo, Namibia.

Chakra: Kronchakra, Halschakra, Tredje Ögat och Rotchakra. 

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra).

Mått: Mått ca 2 - 4 cm

Ursprung: Erongo, Namibia.

Attribut

Purpurit är en form av manganfosfat mineral som även innehåller järn. Dess purpurfärg är magisk och purpurit har fått sitt namn av det latinska ordet "purpura", vilket syftar till dess vackra färg. Den anses vara en andlig sten med stark jordning och skapar även balans mellan det materiella och det andliga. Låt denna vackra sten skänka dig inre frid och balans. Låt den även öka ditt andliga sökande och hjälpa dig att uppnå en djupare tro. Purpurit utmanar dig att släppa det som varit och blicka framåt, vare sig det gäller nya projekt eller en ny inriktning i ditt liv.