Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kalcit Röd, rå

  • 35 SEK

Vackert rå mörkröd kalcit. Mått ca 3 - 5 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert rå mörkröd kalcit, fantastiska nyanser.

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Vitalitet, Energi, Motivation, Jordning

Mått: ca 3 - 5 cm

Ursprung: Mexiko

Attribut

Med dess djupa röda nyanser och intensiva andliga kvaliteter är Röd Kalcit mer än bara en sten; den är en följeslagare för att omfamna passion och stärka vitaliteten i ditt liv. Röd Kalcit anses vara en kristall som stimulerar och revitaliserar både kropp och själ. Dess livliga energi sägs öka din vitalitet och livsglädje, vilket gör den till en utmärkt kristall att arbeta med när du behöver en boost av energi och motivation. Röd Kalcit sägs öppna upp kanalerna för kreativitet och passion. Den inspirerar till djärva handlingar och uppmuntrar till att följa dina drömmar med entusiasm och hängivenhet. Denna kristall sägs även öka energinivåerna och ge dig styrka och uthållighet för att möta utmaningar med en positiv inställning. Den kan hjälpa dig att övervinna trötthet och slöhet, och istället fylla dig med livskraft och entusiasm för livet. Trots sin livliga energi sägs Röd Kalcit också skapa en känsla av balans och jordning. Den kan hjälpa dig att förankra dig i nuet och hitta stabilitet även när du är omgiven av förändring och rörelse.


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.