Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Aventurin Blå, rå

  • 40 SEK

Rå blå aventurin i en fantastiskt blå lyster. Mått: ca 3 - 5 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Rå blå aventurin i en fantastiskt blå lyster.

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation, Intuition, Skydd

Mått: ca 3 - 5 cm

Attribut

Med dess naturliga skönhet och kraftfulla andliga attribut är Blå Aventurin mer än bara en vacker sten; den är en vägledare mot inre harmoni och balans. Blå Aventurin är känd för sin förmåga att lugna sinnet och främja djup meditation. Den sägs stimulera inre lugn och främja en känsla av klarhet, vilket gör den till en utmärkt följeslagare under meditationssessioner eller när du behöver finna stillhet i en stressig vardag. Blå Aventurin sägs öppna kommunikationskanaler både med dig själv och med andra. Det hjälper till att uttrycka dina känslor på ett balanserat och ärligt sätt, vilket främjar förståelse och samförstånd. Denna kristall sägs också öka din intuitiva förmåga och hjälper dig att lyssna på din inre visdom. Den kan fungera som en guide när du står inför beslut eller vill följa din själens röst. Blå Aventurin sägs dessutom erbjuda ett skyddande sköld mot negativ energi, vilket främjar en känsla av välbefinnande och lugn i din omgivning.


Kemi:

Aventurin är en ogenomskinlig, halvklar kvarts. Namnet används även för en glassort tillkommen runt 1700. Det är inte det samma som Aventurin-fältspat. Namnet kommer från italienskans a ventura som betyder av en tillfällighet, eftersom glaset kom till av en slump. Dess kemiska formel är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.