Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Svavelkvarts, Rå

  • 50 SEK

Rå Svavelkvarts, mycket vackra färgskiftningar i gult. Mört: ca 3 - 6 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Rå Svavelkvarts, mycket vackra färgskiftningar i gult.

Priset är per styck.

Ursprung: Brasilien

Mått:  ca 3 - 6 cm

Attribut:

Svavelkvarts är mycket användbar när det gäller avgiftning, eftersom den innehåller en negativ laddning och på så sätt hjälper till att absorberar och neutralisera negativa situationer. Låt svavelkvarts hjälpa dig att rensa bort blockeringar och istället få dig att öppna dig för att ta reda på hur dessa blockeringar har uppstått. Bara genom att identifiera blockeringar kan du frigöra problem och på så sätt gå vidare utan begränsningar som hindrar dig från att nå din verkliga potential. Den vackra gula färgen påminner din om att se allt från den ljusa sidan och frågar dig från ilska och aggression. Svavelkvarts låter dig komma i kontakt med ditt verkliga jag och ditt syfte. Lös upp mönster som håller dig tillbaka och gå framåt, i rätt riktning. 

Chakra: Solar Plexuschakra

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn. 

*Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.