Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kyanit Blå/Svart AA-kvalitet

  • 200 SEK

Läcker blå kyanit från Zimbabwe. Lång vacker kristall med ett härligt skimmer. Mått: ca 7 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Läcker blå kyanit från Zimbabwe. Lång vacker kristall med ett härligt skimmer.

Chakra: Halschakra och Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

Ursprung: Zimbabwe

Mått: ca 7 cm

Attribut

Kyanit anses vara en väldigt transformerande sten och sägs kunna skapa länkar till andra riken. Den är därför väldigt användbar för dig som vill kunna se saker från andra perspektiv och vinklar. Detta är en väldigt kreativ sten som hjälper dig att uppnå din yttersta konstnärlighet och dess fulla potential. Kyanit är en perfekt sten för dig som sysslar med olika former av kreativa aktiviteter, allt från dans och sång til olika former av hantverken. Låt den påminna dig om din unika potential och din inre drivkraft att skapa det som just du är ämnad för. Kyanit är den sten du behöver för att synliggöra ditt syfte med ditt unika liv. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är för kristallen på bilderna.