Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Regnbågsfluorit Rå

  • 295 SEK

Stor rå regnbågsfluorit med kraftiga färger och magiska färgskiftningar. Delvis transparent, därmed passar denna sten utmärkt med an lampa som lyser upp den.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Stor rå regnbågsfluorit med kraftiga färger och magiska färgskiftningar. Delvis transparent, därmed passar denna sten utmärkt med an lampa som lyser upp den.

Chakra: Hjärtchakra, Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Mått: ca 11 x 6,5 cm

Ursprung: Sydafrika

Attribut

Regnbågsfluoriten anses vara den mest magiska fluoriten eftersom den kombinerar integration av sinnet (blå fluorit), känslor (grön fluorit) och ande eller själ (lila fluorit). Denna vackra sten ger en känsla av andlig meningsfullhet och även samhörighet, i de mest stressande situationerna. Låt den föra in andlighet på ett naturligt sätt och berika alla aspekter i ditt liv på ett spontant sätt. Om det förkommer splittringar i din familj eller släkt är detta stenen som kan hjälpa er att bli mer enade igen, låt den vara din lyckoamulett och hjälpa dig få en mer fridfull vardag. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.