Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Oracle of Heaven and Hell (Orakel)

  • 299 SEK

68 stycken otroligt vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Jena DellaGrottaglia.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

72 stycken otroligt vackra orakelkort med kompletterande guidebok. 

Mått: 16,5 x 13 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Änglar vs demoner, demoner vs änglar: det kan inte finnas något ljus utan mörker och inget mörker utan ljus.

Denna unika orakelkortlek innehåller 72 kort med både infernaliska och gudomliga krafter, där varje kort innehåller bilden av en poetisk demon och den kabbalistiska ängeln som härskar över demonen. Förutom teckningarna av andarna visas deras kallande sigiller bakom dem. För att underlätta tydandet av korten är den astrologiska betydelsen av varje ande tryckt på kortet.

Oracle of Heaven and Hell kan fungera ungefär som vilken vanlig tarot- eller orakellek som helst, men varje kort ger både en positiv och en negativ betydelse. Dessa ska inte ses som varken bra eller dåliga utan snarare som två sidor av samma mynt eller, för att låna från österländsk symbolik, som begreppet yin och yang eller två delar som utgör en helhet.


Författare: 
Travis McHenry

ISBN: 9781922785336

Förlag: Rockpool Publishing