Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Opal Turkos, trumlad

  • 70 SEK

Trumlad, läcker turkos Opal i vår högsta kvalitet. Mått: ca 1,5 - 2,5 cm. Främjar: ★ Kommunikation ★ Självuttryck ★ Klarhet

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad, läcker turkos Opal i vår högsta kvalitet.

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation, Självuttryck, Klarhet

Ursprung: Afrika

Mått: ca 1,5- 2,5 cm

Attribut

Upptäck den lugnande kraften i turkos opal, en ädelsten som bär med sig havets djupa frid och en stärkande andlig närvaro. Turkos opal är en sann portal till lugn och klarhet. Denna vackra sten, med sina turkosa nyanser och virvlande mönster, sägs främja inre frid och öka medvetenheten om ditt inre själv. Denna opal anses främst verka på halschakrat, som är centrerat kring halsen. Detta chakra är kopplat till kommunikation och självuttryck.

Genom att använda blå opal i din meditation eller som en del av din dagliga andliga praxis kan du öppna upp för din inre visdom och stärka din kommunikation med ditt högre jag. Den hjälper dig att släppa stress och bekymmer, vilket gör det möjligt för dig att finna ro och harmoni inom dig själv.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.