Opal Turkos

  • 70 SEK

Trumlad, läcker turkos Opal i vår högsta kvalitet. Mått: ca 1,5 - 2,5 cm. Främjar: ★ Kommunikation ★ Självuttryck ★ Klarhet

Trumlad, läcker turkos Opal i vår högsta kvalitet.

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation, Självuttryck, Klarhet

Ursprung: Afrika

Mått: ca 1,5- 2,5 cm

Attribut

Upptäck den lugnande kraften i turkos opal, en ädelsten som bär med sig havets djupa frid och en stärkande andlig närvaro. Turkos opal är en sann portal till lugn och klarhet. Denna vackra sten, med sina turkosa nyanser och virvlande mönster, sägs främja inre frid och öka medvetenheten om ditt inre själv. Denna opal anses främst verka på halschakrat, som är centrerat kring halsen. Detta chakra är kopplat till kommunikation och självuttryck.

Genom att använda blå opal i din meditation eller som en del av din dagliga andliga praxis kan du öppna upp för din inre visdom och stärka din kommunikation med ditt högre jag. Den hjälper dig att släppa stress och bekymmer, vilket gör det möjligt för dig att finna ro och harmoni inom dig själv.


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.