Frakt fr. 49 kr/Fri frakt vid köp från 600 kr*

Fluorit kluster Lila (Medium)

  • 85 kr

Vackra och unika kluster av lila fluorit. Dessa kluster mäter ca 4 - 6 cm och passar perfekt för samlaren med lite plats på hyllan eller för den som bara vill h

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Väldigt vackra och unika kluster av lila fluorit. Dessa kluster mäter ca 4 - 6 cm och passar perfekt för samlaren med lite plats på hyllan.

Vikt: ca 30 - 70 gram

Mått: ca 4 - 6 cm

Ursprung: Kina

Attribut:

Denna vackra lila fluorit sägs öka healingpotentialen genom att fokusera på hjärnaktiviteten. Den blå och lila fluoriten kan underlätta kommunikation och skapar ett lugn. Om du omger dig med personer som är falska eller kanske till och med är ute efter att såra dig så är fluoriten användbar för att skydda dig. Den är även väldigt användbar om det finns osämja runt dig, eftersom den anses medlande. Det är även en väldigt renande och rensande sten.

Chakra: Tredje ögat och Hjärtchakra.

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Den lila färgen kan variera från mörkt lila till ljus lila.