Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kunzit, rå

  • 35 SEK

Råa bitar av Kunzit. Underbar färg. Ursprung: Pakistan

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Råa bitar av Kunzit. Underbar färg.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, omtanke, ömhet och självacceptans.

Mått: ca 1,5- 2,5 cm

Ursprung: Pakistan

Attribut:

Kunzit sägs öka dina intuitiva krafter och är därför en passande sten för dig som vill öka din medvetenhet gällande dina andliga beskyddare, vare sig du vill kalla dem skyddsänglar eller andlig guide. Denna vackra sten passar bra att förvara i din bil, för att undvika spänningar och trötthet under körning. Kunzit anses underlätta för nyfödda barn att acceptera sitt nya liv utanför livmodern, så placera den gärna i närheten av vaggan eller sängen men kom ihåg att förvara den utom räckhåll för barnet! Om du känner svårigheter att få fullt fokus på din meditation så är detta stenen för dig. Låt den även förstärka din kreativitet och uppmuntra till ödmjukhet. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.