Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Smaragd

  • 75 SEK

Vackra hängen av magisk smaragd, fina grönblå nyanser. Fäste i äkta silver. Mått: ca 1 - 2 cm.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackra hängen av magisk smaragd, fina grönblå nyanser. Fäste i äkta silver.

Chakra: Hjärtchakra och Rotchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra).  Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra).

Mått: ca 1 - 2 cm

Ursprung: Namibia

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt 925 silver och rostfritt stål.

Tillverkat i vår egen smyckesverkstad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här

Attribut

Har du ibland en känsla av att du har för många bollar i luften?  Om du bollar dina tankar, känslor, händelser och bekymmer på en gång, så är smaragden stenen för dig. Smaragden är en påminnelse om att ha perspektiv på saker och ting, att finna balansen inom dig. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Du får ett godtyckligt utvalt hänge.