Kristallhänge Morganit

  • 95 SEK

Vackert hänge av Morganit i kraftigt rosa och hög kvalitet. Made in 🇸🇪. Mått: ca 1 -2 cm. Främjar: ★ Medkänsla ★ Kärlek ★ Avslappning

Vackert hänge av Morganit i kraftigt rosa och hög kvalitet. Fäste i äkta silver.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

Mått: ca 1 -2 cm

Material: 925 Sterlingsilver + Rostfritt stål

Tillverkat i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Morganit, dvs rosa beryll, är känd för att dra till sig och även bevara kärlek. Låt den uppmuntra dig till kärleksfulla tankar och framför allt handlingar fulla av kärlek. Den är din vägledare när det gäller att lära dig att njuta av livet. Lev ditt liv och lev det nu! Morganit  är en lugnande sten som hjälper dig att slappna av i din stressiga tillvaro. Om det förekommer saker som blockerar din andliga utveckling, som tex undanflykter, trångsynthet eller egoism så är detta stenen som hjälper dig med detta. Lär känna dina själsliga behov. En ypperlig sten för att lösa upp medvetet eller omedvetet motstånd mot bland annat healing och förvandling. 


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt utvalt hänge. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Hänget består av äkta silver och rostfritt stål.