Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Rainbow galaxy Ametist (Mintgrön)

  • 149 SEK

Underbart mintgrönt Rainbow galaxy Ametistkluster i toppkvalitet från Uruguay, med härliga kristaller som påminner en om isglass. Mått: ca 6 x 4 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Underbart minttgrönt Rainbow galaxy Ametistkluster i toppkvalitet från Uruguay, med härliga kristaller som påminner en om isglass.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Mått: ca 6 x 4 cm

Ursprung: Uruguay

Attribut

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

*Notera att detta är en naturprodukt och varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är kristallen på bilden du köper.