Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ametist, kluster AA-kvalitet

  • 369 SEK

Ovanligt Ametistkluster i toppkvalitet. Mått: ca 6,5 x 6 cm. Kvalitet: AA. Främjar: ★ Utveckling ★ Förståelse ★ Andligt seende

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Ametistkluster i toppkvalitet med ovanliga ljusa spetsar med mörklila härlig ametist i botten. Denna variant av ametist är mycket ovanlig. Ametisten är välkänd som en av de mest distinkta kristallerna, kännetecknad av sin rika lila nyans.

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Kvalitet: AA

Mått:  ca 6,5 x 6 cm

Vikt:  141gram

Ursprung: Uruguay

Attribut

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek gentemot klustren på bilderna. Avvikelse i storlek och färgintensitet förekommer. OBS! Färgen kan variera gentemot bilderna.