Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Rökkvartskluster mörkt

  • 495 kr

Ett fantastiskt fint och mycket mörkt kluster av naturlig rökkvarts från Kongo i Afrika. Detta kluster har några liggande kristaller, samt några stående.

I lager
Dela

Ett fantastiskt fint och mycket mörkt kluster av naturlig rökkvarts från Kongo i Afrika. Detta kluster har några liggande kristaller, samt några stående. Den har även ett par mindre kristaller och klustret kan stå fint. Spetsarna har en mycket mörk och härligt rökig färg.

Mått: ca 12 x 4 cm

Vikt: ca 160 gram

Ursprung: Kongo, Afrika

Attribut:

Rökkvarts låter dig släppa taget om det som varit och som inte längre gagnar dig. Efter eld kommer rök och likaså kan en tuff period lämna efter sig ett moln av oro, en sån känslostorm kan få dig att stagnera och då är detta kristallen för dig. Dess uppgift är att hjälpa dig släppa taget och dess mörka färg är en påminnelse om att du inte längre behöver bära med dig dina mörka energier. 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Repor, sprickor och avslagna flisor kan förekomma och är het naturligt.