Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr* / Inget lägsta orderbelopp

Druzy coated Andekvarts

  • 100 kr

Vackra kluster av ametrin, dvs kombinationen ametist och citrin, med härliga lila och gula färger. Pris är per styck. Ursprung: Boekenhouthoe, Sydafrika.


I lager
Dela

Unika och vackra kluster av en mycket ovanlig sorts Andekvarts. Dessa kluster är täckta i mängder av små glittriga kristaller. Denna typ an andekvarts är mycket ovanlig och endast ett fåtal kilo har hittat hem till oss. Ett måste för den som gillar ovanliga kristaller.

Andekvarts är en relativt nyfunnen kristall. De första exemplaren dök upp 2001 och upptäcktes nära Sydafrikas bergskedja Magaliesberg. Denna kristall förekommer i fyra olika färger; ametist, citrin, rökig eller vit/transparent kvarts.

Dessa kluster är handplockat i byn Boekenhouthoek i Sydafrika.

Pris är per styck.

Mått: 

Medium: ca 3 -5 cm

Large: ca 5 - 8 cm

Ursprung: Boekenhouthoek, Sydafrika

Attribut: Ametrin är en kraftfull kombination av ametist och citrin. Ametrin sägs motverka stress och spänningar. Den lugnar öven sinnet och vid meditation ger den även ett starkare fokus. Låt denna vackra sten förbättra din kreativitet och bli den som hjälper dig hitta kreativa lösningar på problem. Låt ametrinen lindra din stress och införa balans och harmoni. 

Chakra: Kronchakra och Solarplexuschakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexuschakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.