Ametistkluster på ställ (Uruguay)

  • 4 260 kr

Stående Ametistkluster i väldigt hög kvalitet. Högglanspolerad kant runt om. Detta kluster kommer från Uruguay som är känt för sin ametist i toppkvalitet.

I lager
Dela
Lagersaldo: 1

Magnifikt Ametistkluster i väldigt hög kvalitet. På fint ställ i trä, klustret går att snurra på. En perfekt inredningsdetaljs som drar blickarna till sig. Detta kluster kommer från Uruguay som är känt för sin ametist i toppkvalitet. Klustret har härligt djuplila toner. Stående kluster kallas cut base på engelska.

Vikt: ca 5806 gram

Mått: ca 30 cm högt och 17 cm brett

Ursprung: Uruguay

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Det är klustret på bilden som du köper!

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Färg och lyster kan skilja sig mellan bild och verklighet.