Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr* / Inget lägsta orderbelopp

Ametistkluster, stående (Uruguay)

  • 415 kr

Stående Ametistkluster i toppkvalitet från Uruguay, med härliga lila toner och polerade kanter. Stående kluster kallas även cut base. Vikt: ca 557 gram

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Otroligt fint och unikt Ametistkluster i toppkvalitet från Uruguay, med härliga lila toner och högglanspolerad kant runt om. Klustret har en unik formation i mitten. Stående kluster kallas även cut base.

Vikt: ca 557 gram

Höjd: ca 10 cm

Bredd: ca 7 cm

Ursprung: Uruguay

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Det är klustret på bilden som du köper!

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Färg och lyster kan skilja sig mellan bild och verklighet.