Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ametistkluster med kalcit (stort)

  • 2 595 kr
  • 1 495 kr

Ett vackert och unikt ametistkluster i toppkvalitet med stora ametistkristaller och små ljusa kalcitkristaller. Vikt: ca 600 gram. Mått: ca 13 x 6 cm. Ursprung:

I lager
Dela

Ett väldigt stort och otroligt vackert och unikt ametistkluster i toppkvalitet. Klustret, som har stora ametistkristaller och små ljusa kalcitkristaller, kan både stå upp och ligga ner.

Obs! Detta kluster skickas endast till ombud.

Vikt: ca 2025 gram

Mått: ca 18 x 14 cm

Ursprung: Uruguay

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Det är klustret på bilden som du köper!

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Färg och lyster kan skilja sig mellan bild och verklighet.