Frakt från 45 kr* - Fri frakt vid köp för minst 600 kr

Ametistkluster mini (Uruguay)

  • 35 kr

Små kluster av lila ametist från Uruguay. Perfekt om man vill ha ett kluster med sig på språng. Passar utmärkt i fickan, väskan eller varför inte i bilen.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Söta små kluster av härligt lila ametist från Uruguay. Perfekt för dig som alltid vill ha ett kluster med dig på språng. Passar utmärkt i fickan, väskan eller varför inte i bilen. Varje kluster är unikt och du får ett speciellt utvalt, just för dig! 

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Uruguay

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.