Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Ametist, hjärta (kluster)

  • 135 kr

Hjärtformade kluster av ametist. Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans och stabilitet för våra känslor. Mått: 2,5 - 5 cm.


I lager
Dela

Väldigt fina och söta hjärtformade kluster av ametist, stenen som påminner oss om att hitta balans för våra känslor.

Finns i två varianter; ljusa och mörka.

Ursprung: Uruguay

Mått: ca 4 cm breda

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Dessa hjärtformade kluster varierar i färg från grått till mörkt lila.

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Dessa hjärtformade kluster varierar i färg från grått till mörkt lila.