Goethit (regnbågs)

  • 270 kr

Ett fantastiskt fint, och något ovanligt, mineral i vårt sortiment är denna vackra Goethit Irisade, alltså Regnbågsgoethit.

I lager
Dela
Lagersaldo: 1

Ett fantastiskt fint, och något ovanligt, mineral i vårt sortiment är denna vackra Goethit Irisade, alltså Regnbågsgoethit.

Detta underbara kluster kommer monterat på en liten bas i plexiglas.

Det är klustret på bilden du köper.

Mått: ca 4 x 4 cm

Ursprung: Spanien

Attribut:

Goethit är en sten som beskrivs som "en med jorden", helt enkelt på grund av den koppling som kan skapas med Moder Jord. Genom att arbeta med denna sten regelbundet kan du komma att rota dig ordentligt till denna värld och se på livet genom en helt annan synvinkel. Vårt rot-, sakral- och tredje öga kan aktiveras när vi använder denna sten, och det skapas en tydlig kanal mellan dessa chakran. Goethit är perfekt för alla som vill förankra och uttrycka sina kreativa och sexuella vibrationer fritt. 


Ytterligare information:

Goethit är ett mineral som bildas av järnhydroxid och kan ha olika former, såsom massor, botryoidala strukturer, stalaktiter och ibland små prismatiska kristaller. Färgen varierar från svart, brunt och silver till ljusare nyanser som rött, gulbrunt och orange. En ovanligare form är goethit med regnbågsformade nyanser. Det var J.G. Lenz som först upptäckte detta mineral år 1806 i Herdorf, Tyskland. Han namngav det efter den berömde tyska poeten och filosofen Johann Wolfgang von Goethe, som var mycket populär på den tiden. Goethit anses vara ett relativt vanligt mineral som finns i länder som Storbritannien, Australien, USA och Brasilien.