Rainbow Galaxy Mini (Uruguay)

  • 175 kr

Underbara och prisvärda små stående Ametistkluster i toppkvalitet från Uruguay, med härliga toner och högglanspolerade kant runt om.

I lager
Dela
Lagersaldo: 8

Underbara och prisvärda små stående Ametistkluster i toppkvalitet från Uruguay, med härligt varierande toner och högglanspolerade kant runt om. Riktiga små glitterbomber. Dessa supersöta kluster är perfekt för den med liten plats, eller som vill ha ett lite mindre kluster av någon annan anledning.

Vi väljer ut ett fint kluster med omsorg. Färg varierar.

Höjd: ca 3 - 5 cm

Ursprung: Uruguay

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Det är klustret på bilden som du köper!

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Färg och lyster kan skilja sig mellan bild och verklighet.