Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kluster Fluorit (sfärisk)

  • 245 SEK

Läckert kluster av fluorit i sfärisk form. Mått: ca 8 x 4 cm. Ursprung: Namibia

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Läckert kluster av fluorit i sfärisk form.

Mått: ca 8 x 4 cm

Ursprung: Namibia

Attribut

Fluorit, en vacker och mångfärgad kristall, är inte bara tilltalande för ögat utan anses också ha betydande andliga egenskaper. Genom dess förmåga att reflektera ljus i olika färger, sägs fluorit kunna påverka sinnet och själen på flera sätt. Många betraktar fluorit som en kristall som främjar klarhet och fokus i tankarna, vilket kan hjälpa till att rensa sinnet från distraktioner och ge ökad skärpa i tankemönstren. En annan aspekt av fluorits andliga påverkan är dess förmåga att öka intuitionen och anslutningen till inre visdom och insikter. Genom att arbeta med fluorit kan en person uppmuntras att lyssna på sin inre röst och lita på sina känslor och intuition i beslutsprocessen. Det sägs också att fluorit har en balanserande energi som främjar harmoni och balans i kropp, sinne och själ, vilket kan hjälpa till att skapa en känsla av välbefinnande och inre frid.

Utöver dess förmåga att främja klarhet, intuition och balans sägs fluorit också ha en skyddande kraft. Det sägs att kristallen kan avleda negativitet och skapa en skyddande barriär runt bäraren, vilket hjälper till att skapa en känsla av trygghet och välbefinnande.

Sammanfattningsvis betraktas fluorit inte bara som en vacker kristall utan också som en kraftfull verktyg för personlig tillväxt och andlig utveckling, som kan användas för att främja klarhet i tankar, öka intuitionen, skapa balans och främja en känsla av skydd och välbefinnande.Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Intuition, insikt, skydd

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Det är kristallen på bilderna som du köper.