Kit Rädsla

  • 125 SEK

Känner du att något skrämmer dig? Då är detta kitet för dig. Kitet innehåller lepidolit, tigeröga, rökkvarts och turmalinkvarts.

Känner du att något skrämmer dig? Kanske något skrämmer dig i din direkta omgivning eller kanske påverkas du negativt av något som sker i omvärlden? Det är en otäck tid vi lever i, där det finns människor som inte arbetar med sin kärlekskraft utan låter andra krafter och behov härja fritt. 

Det här kitet har vi tagit fram till dig som känner dig rädd och som känner ett starkt behov med att neutralisera den här rädslan eller rent utav ersätta rädslan med trygghet och glädje. I kitet ingår följande stenar:

Lepidolit - Om du någon gång känt dig orolig eller nervös inför något så är detta stenen för dig! Denna magiska sten innehåller naturligt litium, som bla används i ångestdämpande medicin och som även är känt för att balansera känslor. Lepidolitens lugnande lila färg skänker dig stillhet när det råder kaos runt dig. Låt den leda dig mot ett tillstånd av lättnad och rofylldhet. 

Tigeröga - Skapar ett högt vibratoriskt tillstånd men är ändå grundande. En mycket beskyddande sten, bär den gärna som din skyddsamulett.

Rökkvarts - Mycket beskyddande sten med förankringar i jord- och baschakrorna. Fantastisk på att motverka stress. 

Turmalinkvarts - En vacker och jordande sten som stärker kroppens energifält, för att skyddas mot yttre påfrestningar. En effektiv problemlösare.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att rädsla är en känsla som du kan påverka. Allting löser sig, det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå!

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.