Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kit Rädsla

  • 125 SEK

Känner du att något skrämmer dig? Då är detta kitet för dig. Kitet innehåller lepidolit, tigeröga, rökkvarts och turmalinkvarts.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Känner du att något skrämmer dig? Kanske något skrämmer dig i din direkta omgivning eller kanske påverkas du negativt av något som sker i omvärlden? Det är en otäck tid vi lever i, där det finns människor som inte arbetar med sin kärlekskraft utan låter andra krafter och behov härja fritt. 

Det här kitet har vi tagit fram till dig som känner dig rädd och som känner ett starkt behov med att neutralisera den här rädslan eller rent utav ersätta rädslan med trygghet och glädje. I kitet ingår följande stenar:

Lepidolit - Om du någon gång känt dig orolig eller nervös inför något så är detta stenen för dig! Denna magiska sten innehåller naturligt litium, som bla används i ångestdämpande medicin och som även är känt för att balansera känslor. Lepidolitens lugnande lila färg skänker dig stillhet när det råder kaos runt dig. Låt den leda dig mot ett tillstånd av lättnad och rofylldhet. 

Tigeröga - Skapar ett högt vibratoriskt tillstånd men är ändå grundande. En mycket beskyddande sten, bär den gärna som din skyddsamulett.

Rökkvarts - Mycket beskyddande sten med förankringar i jord- och baschakrorna. Fantastisk på att motverka stress. 

Turmalinkvarts - En vacker och jordande sten som stärker kroppens energifält, för att skyddas mot yttre påfrestningar. En effektiv problemlösare.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att rädsla är en känsla som du kan påverka. Allting löser sig, det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå!

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.