Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Kit Nybörjare

  • 150 kr

Detta kit har vi satt ihop till dig som är ny inom kristallernas värld. Kitet består av rosenkvarts,ametist,bergkristall,grön aventurin, sodalit & obsidian.

I lager
Dela

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som är ny inom kristallernas värld och kanske känner dig lite fundersam till hur du ska påbörja din kristallresa. Detta kit består av stenarna som vi själva påbörjade vår resa tillsammans med och vi hoppas att dessa även skall passa dig och din magiska resan.

Kitet består av följande stenar:

Rosenkvarts -  Den ultimata kärleksstenen som skänker sin kärleksenergi till allt och alla den kommer i kontakt med. Låt den vara din dagliga påminnelse om all kärlek du bär och all kärlek som finns runt dig!

Ametist - Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig.

Bergkristall - Varje dag är en ny början och en ny möjlighet att skapa ditt bästa liv. Bergkristallen är en ypperlig sten när du behöver en väckarklocka och kanske rent av en extra kick för att nå det du strävar efter.

Grön Aventurin - Aventurin kan ses som en lyckoamulett och är passande när du vill bli din egen lyckas smed. Ibland kan det kännas som att andra har mer tur än du, och istället för att fokusera på detta kan du ta saken i egna händer och fokusera på dina egna framsteg med hjälp av denna sten. Tur är inte något du har eller inte har, det är en inställning som aventurinen påminner dig om. 

Sodalit - Du har dina bästa år framför dig, glöm aldrig det. Framtiden är din! Sodaliten främjar avslappning och lugn. Stressa inte, du hinner!

Obsidian - Låt den vara din ständiga påminnelse om att inte slösa bort din energi på onödiga saker. Lägg ditt fokus där det verkligen behövs.

För bästa nytta av detta kit så ber vi dig att först rena dessa kristaller och sedan sätta in dina egna intentioner hos dem. När du gjort det kan du med fördel bära med dig utvalda kristaller och låta dem vara din dagliga påminnelse.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att framgång alltid finns närmare än du tror.

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.