Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kit Nybörjare

  • 150 SEK

Detta kit har vi satt ihop till dig som är ny inom kristallernas värld. Kitet består av rosenkvarts,ametist,bergkristall,grön aventurin, sodalit & obsidian.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som är ny inom kristallernas värld och kanske känner dig lite fundersam till hur du ska påbörja din kristallresa. Detta kit består av stenarna som vi själva påbörjade vår resa tillsammans med och vi hoppas att dessa även skall passa dig och din magiska resan.

Kitet består av följande stenar:

Rosenkvarts -  Den ultimata kärleksstenen som skänker sin kärleksenergi till allt och alla den kommer i kontakt med. Låt den vara din dagliga påminnelse om all kärlek du bär och all kärlek som finns runt dig!

Ametist - Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig.

Bergkristall - Varje dag är en ny början och en ny möjlighet att skapa ditt bästa liv. Bergkristallen är en ypperlig sten när du behöver en väckarklocka och kanske rent av en extra kick för att nå det du strävar efter.

Grön Aventurin - Aventurin kan ses som en lyckoamulett och är passande när du vill bli din egen lyckas smed. Ibland kan det kännas som att andra har mer tur än du, och istället för att fokusera på detta kan du ta saken i egna händer och fokusera på dina egna framsteg med hjälp av denna sten. Tur är inte något du har eller inte har, det är en inställning som aventurinen påminner dig om. 

Sodalit - Du har dina bästa år framför dig, glöm aldrig det. Framtiden är din! Sodaliten främjar avslappning och lugn. Stressa inte, du hinner!

Obsidian - Låt den vara din ständiga påminnelse om att inte slösa bort din energi på onödiga saker. Lägg ditt fokus där det verkligen behövs.

För bästa nytta av detta kit så ber vi dig att först rena dessa kristaller och sedan sätta in dina egna intentioner hos dem. När du gjort det kan du med fördel bära med dig utvalda kristaller och låta dem vara din dagliga påminnelse.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att framgång alltid finns närmare än du tror.

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Utseendet på påsen kan variera.