Frakt från 39 kr* - Inget lägsta orderbelopp

Kit Kreativitet

  • 100 kr

Detta vackra kit har vi satt ihop till dig som känner ett behov av att väcka din inre kreativitet! Kitet innehåller röd jaspis, karneol och tigeröga.

I lager
Dela

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som känner ett behov av att väcka din inre kreativitet! Oavsett vad du strävar efter så är det alltid viktigt att stanna upp, andas och följa sin inre intuition, så låt detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Röd Jaspis - Skänker energi och entusiasm. Den uppmuntrar dig till att följa din intuition och påminner dig om glädjen som återfinns när du skapar det du ser i ditt inre.

Karneol - Låt denna sten öka din kroppsliga energi och väcka dina dolda talanger. Karneolen är din påminnelse om alla de kreativa krafterna som finns inom dig.

Tigeröga - Hjälper dig att ta dig förbi dina begränsningar. Omfamna din inre kreativa potential och visa upp den för världen!

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att varva ner. Du hinner lösa allt och det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå! 

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.