Kit Kreativitet

  • 125 SEK

Detta vackra kit har vi satt ihop till dig som känner ett behov av att väcka din inre kreativitet! Kitet innehåller röd jaspis, karneol och tigeröga.

sakerbetalninglogo
LEVERANSINFORMATION  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 3-6 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKTKOSTNAD  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som känner ett behov av att väcka din inre kreativitet! Oavsett vad du strävar efter så är det alltid viktigt att stanna upp, andas och följa sin inre intuition, så låt detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Röd Jaspis - Skänker energi och entusiasm. Den uppmuntrar dig till att följa din intuition och påminner dig om glädjen som återfinns när du skapar det du ser i ditt inre.

Karneol - Låt denna sten öka din kroppsliga energi och väcka dina dolda talanger. Karneolen är din påminnelse om alla de kreativa krafterna som finns inom dig.

Tigeröga - Hjälper dig att ta dig förbi dina begränsningar. Omfamna din inre kreativa potential och visa upp den för världen!

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att varva ner. Du hinner lösa allt och det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå! 

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.