Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Golden Triangle (trumlade stenar)

  • 59 SEK

Fantastiskt kit med "The Golden Triangle", dvs den gyllene triangeln, vilken består av Bergkristall, Ametist och Rosenkvarts.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Tre kristaller i perfekt harmoni, presenterade i en liten organzapåse.

I detta kitet får du "The Golden Triangle", dvs den gyllene triangeln, vilken består av Bergkristall, Ametist och Rosenkvarts. Vi har valt att kombinera dessa tre vackra stenar med hjälp av råa stenar.

Det sägs att "alla goda ting är tre", siffran tre och den geometriska formen av en triangel har många spirituella betydelser. Med hjälp av detta kit kan du få in ett optimalt energiflöde och skapa harmoni, både i ditt hem men också kring personerna i din omgivning. 

För bästa nytta av detta kit så ber vi dig att först rena dessa kristaller och sedan sätta in dina egna intentioner hos dem. När du gjort detta ska du helst placera dem som en triangel för att på bästa sätt uppnå dina intentioner. Kom ihåg att med jämna mellanrum rena dem igen och vid behov flytta dem till nya rum eller nya placeringar i ett rum.

 I kitet ingår 3 trumlade kristaller:

- 1 st Rosenkvarts

- 1 st Ametist

- 1 st Bergkristall

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: 

Rosenkvarts- Brasilien 

Ametist- Brasilien

Bergkristall- Brasilien.

Attribut:

Rosenkvarts- 

Rosenkvarts är hjärtats sten. Den påminner dig om all ren, strålande, villkorslös och medkännande kärlek som ständigt omger dig. Rosenkvartsen kallas ofta för hjärtats kompass, och den leder dig kärleksfullt till din sanna potential. När du känner dig redo för att införa kärleken i ditt liv så är detta stenen för dig, en sann kärleksmagnet. 

Ametist-

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Bergkristall-

Bergkristall ger dig klarhet. Har du någon gång känt dig förvirrad eller överskuggas dina drömmar av andras förväntningar? Då är detta stenen för dig. Bergkristallen kan hjälpa dig att tydliggöra dina tankar och få dig att fokusera på det som du anser viktigt. Låt den lysa upp vägen till själslig klarhet och genom att först bestämma dig för vilken väg du vill gå kan du sedan ta hjälp av Bergkristallen att tydliggöra dina tankar och nå dina mål!

Chakra: Hjärtchakra (Rosenkvarts) och Kronchakra (Ametist och Bergkristall).

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra)

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.