The Golden Triangle (råa stenar)

  • 95 SEK

Fantastiskt kit med "The Golden Triangle", dvs den gyllene triangeln, vilken består av Bergkristall, Ametist och Rosenkvarts.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Tre kristaller i perfekt harmoni.

I detta kitet får du "The Golden Triangle", dvs den gyllene triangeln, vilken består av Bergkristall, Ametist och Rosenkvarts. Vi har valt att kombinera dessa tre vackra stenar med hjälp av råa stenar.

Det sägs att "alla goda ting är tre", siffran tre och den geometriska formen av en triangel har många spirituella betydelser. Med hjälp av detta kit kan du få in ett optimalt energiflöde och skapa harmoni, både i ditt hem men också kring personerna i din omgivning. 

För bästa nytta av detta kit så ber vi dig att först rena dessa kristaller och sedan sätta in dina egna intentioner hos dem. När du gjort detta ska du helst placera dem som en triangel för att på bästa sätt uppnå dina intentioner. Kom ihåg att med jämna mellanrum rena dem igen och vid behov flytta dem till nya rum eller nya placeringar i ett rum.

 I kitet ingår 3 stora råa kristaller:

- 1 st Rosenkvarts

- 1 st Ametist

- 1 st Bergkristall

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: 

Rosenkvarts- Brasilien 

Ametist- Brasilien

Bergkristall- Brasilien.

Attribut:

Rosenkvarts- 

Rosenkvarts är hjärtats sten. Den påminner dig om all ren, strålande, villkorslös och medkännande kärlek som ständigt omger dig. Rosenkvartsen kallas ofta för hjärtats kompass, och den leder dig kärleksfullt till din sanna potential. När du känner dig redo för att införa kärleken i ditt liv så är detta stenen för dig, en sann kärleksmagnet. 

Ametist-

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Bergkristall-

Bergkristall ger dig klarhet. Har du någon gång känt dig förvirrad eller överskuggas dina drömmar av andras förväntningar? Då är detta stenen för dig. Bergkristallen kan hjälpa dig att tydliggöra dina tankar och få dig att fokusera på det som du anser viktigt. Låt den lysa upp vägen till själslig klarhet och genom att först bestämma dig för vilken väg du vill gå kan du sedan ta hjälp av Bergkristallen att tydliggöra dina tankar och nå dina mål!

Chakra: Hjärtchakra (Rosenkvarts) och Kronchakra (Ametist och Bergkristall).

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra)

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.