Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kit Beslutsångest

  • 150 SEK

Har du, precis som vi, ibland beslutsångest? Känns de lättaste besluten inbland svåra? Då har vi komponerat ihop kitet för dig!

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Har du, precis som vi, ibland beslutsångest? Känns de lättaste besluten inbland svåra? Då har vi komponerat ihop kitet för dig!

I det här kitet får du fyra stycken olika stenar, vilka det blir vet varken du eller vi förens de är ihoppackade. Vi väljer bland våra över 150 olika sorters trumlade och råa stenar.

En liten överraskning som kan pigga upp din dag, som en liten julafton eller födelsedag mitt i veckan.

Detta kit innehåller fyra noga utvalda, hemliga stenar. Till detta får du så klart lappar med de olika stenarnas namn och vill du sedan veta mer om dem så går det alltid bra att söka upp informationen på vår hemsida, där allt står beskrivet.

Vilka blir just dina fyra stenar idag?:)

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Det är godtyckligt vilka stenar du får.