• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Julkit - Kärlek

  • 95 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Detta vackra julkit har vi satt ihop speciellt för dig som längtar efter kärlek. Kärlek kan förekomma på så många olika sätt och oavsett hur du definierar ordet kärlek så kan detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kärlekskitet levereras i en liten ask, perfekt att ge bort i julklapp eller köpa till dig själv som en extra kärleksboost!

Kitet består av följande stenar:

Rosenkvarts - behöver ens denna älskade sten någon närmare beskrivning?;) Den ultimata kärleksstenen som skänker sin kärleksenergi till allt och alla den kommer i kontakt med.

Jordgubbskvarts - Låt den vara din påminnelse om att vara tacksam och generös med din kärlek. Låt jordgubbskvartsen främja din oräddhet, handlingskraft och produktivitet. 

Shattukit - Låt shattukiten leda dig mot rätt väg och låt den ge dig en paus för reflektion. Precis som det gamla ordspråket "älska, glömma och förlåta" så sägs det att shattukiten ger dig modet att göra just detta. 

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, om kärlekens kraft. Kärleken finns runt om oss alla, det gäller bara att vara öppen för det och se alla tecken det ger.


gtag('config', 'AW-404906021');