• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Julkit - Framgång

  • 95 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Detta vackra julkit har vi satt ihop speciellt för dig som strävar efter framgång. Oavsett vad du strävar efter och hur du definierar ordet framgång så kan detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet levereras i en liten ask tillsammans med stenarnas egenskaper, perfekt att ge bort i julklapp eller köpa till dig själv som en extra boost!

Kitet består av följande stenar:

Grön Fluorit - Om du bara ska välja en sten att ha med dig till ditt arbete så är flouriten stenen för dig. Den ökar ditt självförtroende, din känsla för ordning och reda och i vissa fall även din inlärningsförmåga. Flouriten påminner dig om att önska dig saker, låt den hjälpa dig hitta tillbaka till barndomens hoppfulla känsla.

Pyrit - Denna sten är känd för att dra till sig överflöd, tur och framgång, samt avskräcker den dig från att göra dåliga ekonomiska beslut. Känner du ett behov av mer pengar i ditt liv? Då är Pyrit stenen för dig! Precis som den blänker likt ädelmetall så sägs Pyrit locka till sig rikedom och utstråla dess gyllene energi. Låt denna vackra sten påminna dig om ditt eget värde och på så sig låta dig manifestera mer pengar i ditt liv. Den visar positiva möjligheter som du kanske inte tidigare lagt märke till. Pyrit är din dagliga påminnelse att enbart släppa in positiva aspekter i ditt liv!

Zoisit med rubin - Önskar du att du återfick din kraft och började fokusera på det som verkligen är viktigt för dig? Då är detta stenen som kan hjälpa dig med det! Låt denna vackra zoisit med rubin förvandla negativ energi till positiv. Eller varför inte låta den vara din dagliga påminnelse om den kraft du kan återhämta genom att befinna dig i naturen och ta del av dess magiska vibrationer. En fantastisk framgångssten, låt den vara med på din egen resa till framgång!

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att framgång alltid finns närmare än du tror.


gtag('config', 'AW-404906021');