Kit Antistress

  • 125 SEK

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som ibland känner att stress tar över och behöver en extra lång paus! Oavsett vad du strävar efter så är det

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som ibland känner att stress tar över och behöver en extra lång paus! Oavsett vad du strävar efter så är det alltid viktigt att stanna upp och andas, så låt detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Jaspis Brecci - Låt denna vackra sten påminna dig om att ha fötterna på jorden. Brecci jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider.

Drömametist - Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig.

Obsidian - Denna vackra sten påminner dig om att inte slösa bort din energi på onödiga saker. Låt den minska frustrationen över ineffektivitet och ofrånkomliga förseningar. Väldigt bra för att absorbera stress och irritation. En naturlig skyddskälla för känsliga, godhjärtade personer som tar på sig andras bekymmer eller ger alltför mycket av sin tid till känslomässiga utsugare. 

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att varva ner. Du hinner lösa allt och det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå!