• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Julkit - Anti Stress

  • 95 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Detta vackra julkit har vi satt ihop speciellt för dig som ibland känner att stress tar över och behöver en extra lång paus! Oavsett vad du strävar efter så är det alltid viktigt att stanna upp och andas, så låt detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet levereras i en liten ask tillsammans med stenarnas egenskaper, perfekt att ge bort i julklapp eller köpa till dig själv som en extra boost!

Kitet består av följande stenar:

Jaspis Brecci - Låt denna vackra sten påminna dig om att ha fötterna på jorden. Brecci jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider.

Drömametist - Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig.

Obsidian - Denna vackra sten påminner dig om att inte slösa bort din energi på onödiga saker. Låt den minska frustrationen över ineffektivitet och ofrånkomliga förseningar. Väldigt bra för att absorbera stress och irritation. En naturlig skyddskälla för känsliga, godhjärtade personer som tar på sig andras bekymmer eller ger alltför mycket av sin tid till känslomässiga utsugare. 

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att varva ner. Du hinner lösa allt och det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå! 


gtag('config', 'AW-404906021');