Kit Godnatt

  • 125 SEK

Har du haft en lång dag på jobb/skola? Då är detta kitet för dig som behöver nedvarvning inför natten. Kitet består av ametist, Golden healer och blå kalcit.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Har du haft en lång dag på jobbet eller skolan? Har du stressat för att hinna allt annat som ska hinnas med under dagen? Då är detta kitet för dig!

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som behöver varva ner efter din dag och behöver finna avkoppling och avslappning innan du kan somna!

Kitet består av följande stenar:

Ametist - Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig.

Golden Healer - Denna vackra sten är även en väldigt läkande sten. Golden healer hjälper dig att identifiera det som kan påverka din sömn och samtidigt hjälpa dig att öppna ditt hjärta för att att du på så sätt lättare ska kunna fokusera på kärleken och avsluta din dag med ett öppet hjärta, redo för vila.

Blå Kalcit- Den blå kalciten är en fantastisk sten och likt levern renar vårt blod hjälper den blå kalciten till att filtrerar omkringliggande energier och gör dem mer förmånliga för oss. Denna vackra sten är även idealisk att ha i ditt sovrum då den sägs hjälpa till med en god natts sömn.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att varva ner. Du hinner lösa allt och det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå! 

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.