Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr* / Inget lägsta orderbelopp

Kit Godmorgon

  • 119 kr

Brukar dina morgnar vara tuffa? Då är detta kitet för dig! Kitet består av amazonit, celestit och grön opal.

I lager
Dela

Brukar dina morgnar vara tuffa? Det kanske är många moment som ska hinnas med innan du kan bege dig till jobb/skola? Då är detta kitet för dig som känner att behov av att backa lite på morgonen, som känner ett behov av att hitta lugnet i all morgonstress. Oavsett vad du strävar efter så är det alltid viktigt att stanna upp och andas, så låt detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Amazonit -  Låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om att hela världen är din lekplats! Amazoniten är ypperlig för dig som känner ett behov av att vara "hel". Ingenting saknas, rannsaka dig själv och påminn dig själv om att du är hel och alldeles unik. Dansa dig igenom dagen, den är till för att njutas av!

Grön opal - När du som mest behöver det så ger Grön Opal dig den extra boost du behöver, för att stärka din självkänsla och självförtroende. Den är perfekt för dig som vill ta bort stress, spänningar, oro och nedstämdhet och istället vill omvandla detta till kärlek, lugn och mer närvaro.

Akvamarin - Skaka av dig dina bekymmer! Ibland kan någon som skett påverka oss en längre tid, eller kanske något skett någon annan individ som sprider en negativ energi runt sig och påverkar även dig och ditt humör. Då är akvamarinen stenen för dig! Låt din harmonisera din dag, ge dig styrkan att ta dig igenom ännu en dag och även känna medkänsla för personer runt dig. Du är lyhörd och förlåtande!

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att varva ner. Du hinner lösa allt och det du inte hinner lösa brukar lösa sig ändå!

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.