Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kit Fokus

  • 125 SEK

Detta vackra kit har vi satt ihop till dig som känner ett stort behov av extra fokusering. Kitet består av tre stenar; hematit, tigeröga och krysokolla.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som känner ett stort behov av extra fokusering, vare sig om det gäller jobb, skola eller någon annan aktivitet som kräver optimal fokusering. Oavsett vart ditt fokus ligger eller hur du definierar ordet fokusering så kan detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Hematit - Låt den vackra hematiten höja din koncentration och prioritera det som är viktigast, med hjälpa av ett sylvasst fokus!

Tigeröga - I denna sten finner du mängder av självförtroende, så låt den väcka din kreativitet och ställa in din medvetenhet på det arbete som ska genomföras. Tigeröga väcker din passion till liv igen, bara du fokuserar så kommer du nå dina mål!

Krysokolla - Krysokollan håller kvar din passion och hjälper till att fortsätta motivera dig genom din resa mot dina mål och drömmar. Denna vackra sten lugnar dig samtidigt som den ger dig användbar energi för att hjälpa dig att bli medveten om dina egna behov och hur du kan uppfylla dessa. 

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att bara man fokuserar så kan man nå mycket längre än man kanske trodde. Sikta mot stjärnorna!

Dina kristaller kommer i en snygg tygpåse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.