Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Drömkit med 6 stenar

  • 175 kr

Här har vi plockat ihop det absolut bästa sovrumskitet, just för dig! De utvalda stenarna är sammansatta för att ge dig den bästa sömnen och skapa harmoni

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Här har vi plockat ihop det absolut bästa sovrumskitet, just för dig! 

De utvalda stenarna är sammansatta för att ge dig den bästa sömnen och skapa harmoni i ditt sovrum, eller varför inte i ett sovrum hos någon du håller kär? Till detta har vi även kompletterat med en magiskt vacker drömfångare, vilkens nät sägs fånga upp onda drömmar och mardrömmar!

Placera stenarna i ditt sovrum, varför inte på ditt nattduksbord eller kanske i sovrumsfönstret? Placera drömfångare vid din säng, eller varför inte dekorera valfritt rum med den. Du väljer själv hur du ska använda detta kit.

Stenarna som ingår i kitet är följande: 

Hematit- Harmoniserar sinne, kropp och själ. Skänker kroppen frid och löser upp negativitet. Jordande och tung kristall som hjälper dig att sova fridfullt.

Ametist- Hjälper när sömnlöshet orsakas av ett överaktivt sinne och skyddar mot återkommande mardrömmar.

Rosenkvarts- Villkorslös kärlek och oändlig frid. Lugnande och stöttande. Ersätter negativ energi med kärleksfulla vibrationer. 

Svart Turmalin- Skapar skyddande energi mot negativ energi. Löser upp spänningar och balanserar manliga och kvinnliga energier i kroppen. 

Selenit- Löser upp och tar bort oönskade energier. Ger klarhet i sinnet och lugnar tankarna. 

Blå Kalcit- Filtrerar bort oönskade energier och gör dem fördelaktiga för dig, vilket ger ett större lugn och tillfredställelse. 

Drömfångarna finns i följande färger: Beige, Grå, Gul, Grön, Lila och Blå. Välj just din favoritfärg!

Vi hoppas du kommer trivas med ditt drömkit och framför allt att du kommer sova bättre med hjälp av dessa magiskt vackra stenar och din nya drömfångare.