Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Howlit, trumlad

  • 30 SEK

Howlit, den underbara howliten fungerar som en svamp och suger åt sig känslomässig instabilitet. Mått: ca 2 - 3 cm.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Howlit i härligt vit nyans med grå ådringar.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Brasilien

Attibut:

Den underbara howliten fungerar som en svamp och suger åt sig känslomässig instabilitet. Låt den skapa frid runt dig, med djup och stillsam vila för ditt hjärta och lugnande tankar. Howlit förbereder ditt sinne så att du kan nå högre vishet och insikt. Denna vackra sten är väldigt användbar vid astralaresor och tillåter dig att utforska tidigare liv. Låt den vara din ständiga påminnelse om att uttrycka dina ambitioner, vare sig det gäller andliga eller materiella, samt göra dessa lättare att uppnå. Howlit är en passande sten för dig som känner att ditt tålamod tryter och låter dig även få kontroll över vrede, irritation och okontrollerad ilska. Bär howliten med dig för att absorbera din ilska och även annan ilska som riktas mot dig. Låt den stilla ditt sinne och ge dig lugn och hjälpa dig kommunicera på ett med förnuftigt sätt. 

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.


*Obs! Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.