Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Herkimer diamant AAA-kvalitet

  • 65 SEK

Äkta Herkimerdiamant av högsta kvalitet med gnistrande klarhet och strålande energi. Mått: ca 0,5 - 1 cm. Ursprung: Herkimer County, USA 🇺🇸

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Äkta Herkimerdiamant av högsta kvalitet med gnistrande klarhet och strålande energi.

Pris är för 1 styck.

Chakra: Kronchakrat och Tredje ögat

Främjar och balanserar: Spirituell klarhet och intuition (Tredje ögat). Upphöjd medvetenhet, vägledning och självinsikt (Kronchakrat).

Kvalitet: AAA+

Mått: ca 0,5 - 1 cm

Ursprung: Herkimer County, USA 🇺🇸

Attribut

Herkimerdiamanten är en fenomenal kristall som strålar av inre ljus och visdom. Dessa ädelstenar, som bildades för cirka 500 miljoner år sedan i havets grunda botten, har en lång historia som sträcker sig tillbaka till antikens romare och mayaindianer. Återupptäckta på 1700-talet i Mohawk River Valley, Herkimer County, har de sedan dess fascinerat människor med sin förmåga att harmonisera energiflödet och höja medvetandet.


Metafysiska och andliga egenskaper

Herkimerdiamanten vibrerar med en kraftfull energi som hjälper till att rena kropp, sinne och själ. Dess höga frekvens främjar läkning på cellulär nivå och balanserar energiflödet i kroppen. Från att lindra migrän till att motverka åksjuka, Herkimerdiamanten hjälper dig att återfå balansen och främjar välbefinnandet.


Emotionell healing

Som en sten av klarhet och balans löser Herkimerdiamanten upp rädslor, negativa tankar och känslomässiga blockeringar. Den inbjuder till inre frid och hjälper dig att släppa taget om det förflutna för att omfamna nuet med öppna armar.


Andlig upplysning

Herkimerdiamanten förstärker anslutningen till det högre medvetandet och underlättar kommunikationen med andliga guider. Genom att öppna upp för de högre chakrorna, som kronchakrat och tredje ögat, underlättar den astralresor och ger insikt om tidigare liv. Den betraktas som en portal till det gudomliga och kan användas i kombination med större diamanter för att skapa dimensionella portar till andra världar.


Notera att alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek gentemot kristallerna på bilderna. Avvikelse i storlek och färgintensitet förekommer. OBS! Färgen kan variera gentemot bilderna. Du får en godtyckligt utvald kristall.