Ägg Celestit (Celestin)

  • 2 795 kr

Massivt ägg av vacker celestit (celestin) i en härligt blå färg. En riktig skönhet. Främjar: ⭑ Intuitiv utveckling ⭑ Förståelse ⭑ Kommunikation

I lager
Dela

Massivt ägg av vacker celestit (celestin) i en härligt blå färg. En riktig skönhet.

Chakra: Kronchakra och Halschakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). 

Mått: ca 17 x 12 cm

Vikt: 3,6 kilo

Ursprung: Madagaskar

Attribut:

Celestit eller celestin, kärt barn har många namn? Oavsett hur du väljer att benämna denna vackra sten så anses den besitta gudomliga energier. Låt den skänka dig andlig frid och ge dig starkare krafter att komma i kontakt med änglasfärerna. Om du tidigare inte haft någon kontakt med änglavärlden så är detta stenen som kan hjälpa dig med det och föra dig ett steg närmare kommunikationen. Förutom kontakten med änglavärlden anses den även stärka ditt hjärtas renhet och även skänka dig tur. Om du omges av stressade situationer kan celestiten hjälpa dig att skapa ett mer fridfullt klimat och lösa eventuella konflikter. 

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.