Frakt fr. 49 kr/Fri frakt vid köp från 600 kr*

Rosa Ametist kluster & geoder

  • 65 kr

Vacker geod av rosa ametist. Kulörterna varierar från ljust till mörkt rosa/lila. Pris är per styck. Ursprung: Argentina.


I lager
Dela

Vackra druzy rosa ametistklsuter av den sällsynta rosa ametisten. Dessa kluster är i mycket hög kvalitet. Kulörterna varierar från ljust till mörkt rosa/lila. Inslag av bergkristall och rökkvarts förekommer.

Pris är per styck.

Mått: 

Medium. ca 2 - 3 cm

Large: ca 3 - 5 cm

Extra large: ca 5 - 8 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Den rosa ametisten, som är en mycket ovanlig kristall, fyller ditt hjärta med kärlek, lugn och ro. Den hjälper dig även att minska ångest och rädsla. Rosa ametist anses vara en kraftfull sten, med många renande energi som kan rena både den dåliga och den negativa energin runt dig och i rummet där de förvaras. Låt den stärka din intuition och insikt. Låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om att öppna ditt hjärta, fylla det med kärlek och även eliminera stress och sorg.

Chakra: Hjärtchakra, Tredje Ögat och Kronchakra.

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.