Frakt från 39 kr* - Inget lägsta orderbelopp

Spets Litiumkvarts (Mini)

  • 35 kr

Vacker liten spets av litiumkvarts. Fina färgvariationer, vilket gör att alla spetsar är unika! Pris är per styck. Flera storlekar. Ursprung: Brasilien.

I lager
Dela

Vacker liten spets av litiumkvarts. Fina färgvariationer, vilket gör att alla spetsar är unika!

Pris är per styck

Mått: ca 1 - 2 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Litiumkvarts anses vara naturligt antidepressiv, eftersom den anses kunna lyfta anledningen till depression och även neutralisera aggressioner. Denna vackra sten anses kunna rena samtliga chakran och även vatten, vilket även medför att den anses väldigt passande för både växter och djur. 

Kemi & Geologi:

Denna typ av kvarts har litiuminneslutningar. Litium är ett av våra grundämnen och visar sig i kvartsen som vackra lila till rosa eller bruna färger som ofta förekommer i fantomformationer. Litium är ett av de tre grundämnen som skapades under Big Bang. Det är den lättaste av alla metaller och det minst täta fasta elementet. Bergkristall är en färglös, helt genomskinlig och klar variant av mineralet kvarts. Bergkristall används i billigare smycken, då det liknar diamant och har tidigare även använts i ljuskronor. Kvarts har den kemiska betäckningen SiOoch återfinns i en rad olika former och färger.

Chakra: Samtliga chakran 

Kemi: Litium är en väldigt lätt metall, vilket medför att den är väldigt användbar inom högteknologiska områden. Olika föreningar av litium används även inom läkemedelsbranschen, bland annat för att reglera bipolär sjukdom.

*Alla stenar skiljer sig åt då de är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Och den produkt du får kan skilja sig något från bilden.