• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Smoky Ametist Elestiel scepter

  • 385 kr
I lager
Dela

Vacker och rökig  elestiel scepter ametistspets.

Mått: ca 6,5 x 4 cm

Vikt:  ca 76 gram

Ursprung: Afrika

Scepterkvartskristaller har en kvartskristall formad ovanpå av en annan kvartskristall, som en krona. Den finns i en mängd olika färger. 

Dessa kristaller är symboler för makt. Energin flödar till hjärtat (centrum). De är riktiga små energikraftverk och kan inge respekt när man använder dem.
En kvartsscepter är en kraftfull manifesterande kristall och måste användas klokt. Se till att det är något du verkligen vill ha, eller ännu viktigare, faktiskt behöver! Kvartsscepterkristaller hjälper en även med självförlåtelse.

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.


gtag('config', 'AW-404906021');