Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr* / Inget lägsta orderbelopp

Bahiaspets Ametist (2:a sortering)

  • 45 kr

Vackra bahiaspetsar av ametist. Bahia är ett område i Brasilien som är kända för sina spetsiga och långa ametistkristaller.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackra, lite tjockare bahiaspetsar av ametist. Bahia är ett område i Brasilien som är kända för sina spetsiga och långa ametistkristaller. Perfekt att ha i ett grid eller som en vacker inredningsdetalj. Detta är 2:a sortering vilket innebär att dessa kan vara sneda, ha avslagna flisor, vara korta, ha sprickor samt andra skönhetsfel. Inget återköp ges för denna vara.

Pris är per styck

Längd: ca 4 - 6 cm

Vikt: ca 20 - 80 gram

Ursprung: Brasilien

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Då detta är råa kristaller det kan förekomma repor, stötskador, avslagna flisor och dylikt.