Spets Lemurian

  • 250 kr

Rejält tilltagen, helt naturlig och mycket vacker spets i lemurian bergkristall. Denna stora och mycket ovanliga spets, som vägen hela 238 gram, är mycket ren o

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Rejält tilltagen, helt naturlig och mycket vacker spets i lemurian bergkristall.

Mått: ca 8 x 3 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Lemurianer är otroligt kraftfulla kristaller. De ses som trollstavar och som sådana leder de, förstärker och fokuserar den Universella Livskraften, vilket förstärker healerns helande kraft. Efter att ha använt dessa stenar upplever många människor ett djupt och känslomässigt helande. Vidare så stärker den din koncentration och balansera dina känslor. De har förmågan att tillåta dig att få kontakt med det Gudomliga.

Kuriosa: 

Lemurien ansågs vara var en fredlig och högt utvecklad andlig civilisation som troddes existera på jorden för väldigt länge sedan. Under de sista dagarna av Lemurien beslutades det att plantera frökristaller programmerade att sända ett budskap om gemenskap, enhetlighet och kunskap. Efter att ha sått kristallerna lämnade lemurierna, tror man, denna planet för att resa till andra stjärnsystem och dimensioner. Andra påstås ha gått in i den inre jorden (samtidigt som de bibehöll telepatisk förbindelse med  övriga lemurianer), där de fortsätter att ta hand om jorden och de frökristaller som nu dyker upp i form av lemurianer.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Koncentration, healande, energigivande.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.

Det kan förekomma att dessa kristaller har hack i spets/kristall.